Wat doe ik?

Acrylnagels


Acryl is een hard product en dus een ideale oplossing om te voorkomen dat uw nagels snel scheuren of breken. Acryl bestaat uit poeder en een vloeistof. Door dit samen te mengen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Met een penseel modelleer ik het bolletje op uw nagel. De acryl hardt uit binnen enkele seconden. Acryl kan worden aangebracht op uw natuurlijke nagels, maar u kunt ook kiezen voor een verlenging met een kunststof tip of een sjabloon.


Nadat de acryl volledig uitgehard is, vijl ik uw nagels in de gewenste vorm en verwijder ik overtollige acryl. Op deze manier worden uw nagels glad en egaal. Na het vijlen breng ik nog een dun laagje glansgel aan, die ervoor zorgt dat uw nagels wekenlang blijven glanzen.


Tot slot verzorg ik uw nagelriemen met een speciale olie.
 

content image

Nabehandeling Acryl


Om de conditie van uw nagels op peil te houden, is het noodzakelijk deze regelmatig na te behandelen. Afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels, gebeurt dit eens in de 2 tot maximaal 4 weken.

Bij een nabehandeling worden uw nagels weer netjes in vorm en op de gewenste lengte gevijld. 80 tot 90% van het oude product wordt verwijderd en uw nagels worden opnieuw opgebouwd.
 

Gelpolish lak

Gel Polish is een nieuwe categorie nagellak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige onbeschadigde kleur en glans op de nagels. De behandeling is volledig ‘vijlloos’ , dus geen beschadigingen van de  natuurlijke nagel. Gel Polish wordt eenvoudig als een lak aan te brengen, maar draagt als gel. Deze lak kan zowel op de natuurlijke nagel als op de kunstnagel worden aangebracht.

Wimperlifting (lash lifting)

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Deze behandeling wordt combineert met het verven van de wimpers.

content image

Henna Brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

content image